Så väljer du rätt kakel / klinker för din badrumsrenovering

När du planerar att utföra en badrumsrenovering kan du vända dig till oss för att få tips och rådgivning vid val av kakel och klinker. Våra duktiga medarbetare kan också hjälpa dig med plattsättning i Älvdalen och garantera ett arbete som utförs korrekt och slutar i ett perfekt resultat.

Vill du modernisera ditt badrum eller är det dags för en badrumsrenovering i Älvdalen så har du möjlighet att kunna välja kakel och klinkers som ger ditt badrum ett helt nytt utseende. Det finns ett mycket stort utbud att välja mellan - från enklare standardkakel till exklusivare kakel i olika utföranden. När du ska utföra en badrumsrenovering kan du kontakta oss på Erja Mur & Kakel som kan erbjuda dig ett brett sortiment av kakel och klinker. Du är också välkommen att besöka vår butik för att se och känna på vårt utbud av kakel och klinkers.

 

Tips då du ska välja kakel för din badrumsrenovering i Älvdalen

När du ska välja kakel och klinker för ditt badrum finns det några saker som du bör tänka på så att allt blir rätt och enligt dina önskemål. Nedan följer några tips då du ska välja kakel.

 

  • När du ska välja kakel bör du alltid utgå från dina egna önskemål då det kommer till nyanser, struktur och eventuella motiv, vilka bör överensstämma med övriga inventarier i badrummet.
  • När du ska köpa kakel är det klokt att handla hos ett företag som har kunskap inom området och kan erbjuda dig rådgivning kring tekniska lösningar, funktion och tillverkningsmaterial men även lämna garantier på materialet.
  • Tänk på att köpa kakel och klinker ur samma tillverkningsserie. Om du använder kakel från olika serier kan det i vissa fall uppstå nyansskillnader.
  • När du sätter nytt klinker på badrumsgolvet kan du i samband med detta, lägga golvvärme som gör dina golv härligt varma och torra.
  • Anlita alltid ett företag som erbjuder professionell plattsättning i Älvdalen så att arbetet utförs enligt gällande branschregler men också så att du kan erhålla trygga garantier.

 

Anlita oss för din plattsättning i Älvdalen

Vi på Erja Mur & Kakel kan hjälpa dig med plattsättning i samband med att du ska utföra en badrumsrenovering i Älvdalen. Våra yrkesutbildade och certifierade plattsättare utför våra tjänster vilket innebär att du alltid får ett förstklassigt resultat. Dessutom lämnar vi också branschenliga garantier på vårt arbete så att du kan vara trygg även efter att vi är klara. Du kan använda formuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan inspektera ditt badrum och lämna rådgivning och kostnadsförslag.