Så går en badrumsrenovering i Älvdalen till med oss på ErJa

När du ska utföra en badrumsrenovering i Älvdalen bör du alltid anlita ett professionellt badrumsföretag med behöriga hantverkare som kan hjälpa dig genom hela processen. Då kan du vara trygg med att arbetet utförs enligt rådande branschregler och med ett proffsigt resultat.

En badrumsrenovering i Älvdalen gör du normalt endast en gång vart 20:e år, om det inte har uppstått en vattenskada eller en fuktskada, som behöver åtgärdas direkt. Det innebär att när du väl ska renovera ditt badrum så vill du säkert passa på att skapa ett rum som du kommer att trivas i länge - med modern design och med funktionella vitvaror. När du ska utföra en badrumsrenovering i Älvdalen är du välkommen att kontakta oss på Erja Mur & Kakel. Vi kan bistå dig genom hela projektet, från projektering och inköp av kakel och klinkers till utförandet, med ett förstklassigt resultat.

 

Processen för en badrumsrenovering i Älvdalen

När du ska renovera ditt badrum bör du alltid planera renoveringen. Det innefattar bland annat val av övergripande utseende, men även vilka vitvaror som ska installeras. Innan du kan göra dessa val behöver du lägga upp en budget för din badrumsrenovering, så att du vet hur mycket varje del kommer att kosta. Enklast är att du bokar ett hembesök med våra badrumsspecialister så att de kan besiktiga ditt badrum, lyssna på dina önskemål och lämna råd samt kostnadsförslag för ditt nya badrum. Då kan vi på Erja Mur & Kakel lämna en offert med ett fast pris för vårt arbete och det material som vi behöver använda. Därefter vet du vad badrumsrenoveringen kommer att kosta och därmed hur mycket pengar du har över för att köpa kakel, klinker samt vitvaror och liknande.

 

Genomförande av badrumsrenovering i Älvdalen

När du har accepterat vår offert och bestämt vilket kakel, klinkers och vitvaror du vill ha i badrummet, kan vi påbörja vårt arbete.

  • Till att börja med river vi ut alla vitvaror som ska ersättas och river ned gammalt kakel och klinkers.
  • Därefter kommer behörig rörmokare och elektriker för att installera nya rör, avlopp och dra nya elledningar.
  • Efter detta så monterar vi nya våtrumsskivor på väggarna och flytspacklar golvet varpå ett ytterligare tätskikt appliceras på både väggar och golv för att hålla fukten borta.
  • Nu tar våra plattsättare vid och sätter kakel på väggarna och klinkers på golvet.
  • När detta är klart målas tak och eventuellt karmar och väggar.
  • När badrummet är näst intill klart monterar vi alla vitvaror och sätter upp badrumsskåp och annan inredning.
  • Till sist kommer elektriker och rörmokare tillbaka och ansluter vitvaror till vatten, avlopp, armatur och elkontakter till elnätet.
  • Efter att vi slutligen har grovstädat badrummet gör vi en besiktning tillsammans med dig så att du är 100 % nöjd med våra tjänster innan vi överlämnar våra garantiåtaganden.