Professionell plattsättning i Älvdalen till rättvisa priser

Att sätta kakel och klinker är ett smart sätt att fräscha upp badrummet med relativt enkla medel. När du vill sätta nytt kakel eller klinker i ditt badrum kan du anlita oss för professionell plattsättning i Älvdalen. Med oss kan du vara säker på att det blir riktigt bra!

När du vill sätta upp nytt kakel i ett kök, badrum eller tvättstuga eller då du vill lägga ett klinkergolv i ett våtrumsutrymme, bör du anlita professionell hjälp för din plattsättning i Älvdalen. Arbete i våtrumsutrymmen ska utföras av en behörig hantverkare som är certifierad för arbete i våtrum. Då vet du att arbetet utförs korrekt så att det inte senare uppstår fuktskador på grund av felaktigt utfört arbete. Dessa är i de flesta fall mycket kostsamma att reparera, delvis eftersom försäkringsbolaget kan neka ersättning om arbetet inte är fackmannamässigt utfört av en behörig plattsättare. När du behöver hjälp med plattsättning i Älvdalen kan du kontakta oss på Erja Mur & Kakel som är specialister på kakel och klinkers.

Anlita oss för professionell plattsättning i Älvdalen

Kakel och klinker kan man använda på väggar och golv i flera olika rum som exempelvis våtrumsutrymmen men också i rum där man enkelt vill kunna hålla rent. Därför används ofta kakel och klinker i restaurangkök, inom sjukvården, vid livsmedelstillverkning och på många offentliga platser. Klinkers gör sig även bra i alla rum i en bostad, gärna tillsammans med ett värmegolv. Många väljer också att lägga klinkers utomhus som exempelvis på en veranda eller i ett uterum. Oavsett var du vill sätta ditt kakel och klinkers så är du välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig med din plattsättning i Älvdalen.

 

Vi kan erbjuda dig en offert med ett rättvist pris för din plattsättning i Älvdalen. Som privatperson har du också möjlighet att göra ett ROT-avdrag som motsvarar 30 % av våra arbetskostnader, upp till 50 000 kronor. Avdraget får du direkt på vår faktura så du slipper ligga ute med pengarna.

 

Erhålla kostnadsfri rådgivning vid plattsättning i Älvdalen

Vi på Erja Mur & Kakel kan bistå dig i ditt plattsättningsprojekt i samband med att du ska renovera ett kök, badrum eller vill montera kakel eller klinker i andra utrymmen. Vi kan hjälpa dig med inköp av kakel och du kan också besöka vår butik där vi har ett stort sortiment av kakel och klinker till försäljning. När du behöver hjälp med plattsättning i Älvdalen kan du boka ett kostnadsfritt möte genom formuläret på vår hemsida. Då kan vi komma ut och lyssna på dina önskemål, inspektera förutsättningarna och lämna rådgivning, utan att du förbinder dig för något.